A természet gyógyító ereje

Vis medicatrix naturae

Vis medicatrix naturae

A blogról

2016. szeptember 18. - BioNatur

Vis Medicatrix Naturae - A Természet gyógyító ereje.

nature-cover.jpg

Miről szól ez a blog? - A gyógynövényekről és a természetes gyógymódokról.

Kiről szól ez a blog? - Az emberről aki egyre kevésbé él a természetben és akinek a növények csak "ismeretlen zöld izék, amitől allergiások leszünk."

Miért készült ez a blog? - Szeretnénk, hogy könnyebb legyen eligazodni a sok-sok "csodaszer" világában.

Ki készítette ezt a blogot? - Egy keresztény szellemiségű természetgyógyász, fitoterapeuta azaz növényekkel gyógyító (akár hívhatjuk füvesembernek is)

Miért van szükség szakemberre? - Ahogy nincs két egyforma falevél, úgy nincs két egyforma ember sem. Ami az egyik embernek orvosság az a másik számára méreg is lehet. A személyre szabott terápiát csak megfelelő képzettséggel és gyakorlattal rendelkező szakember tudja összeállítani.

Miért gyógynövényekkel? - A gyógynövényekkel történő gyógyítás a legősibb terápiás módszer a világon. A mai nyugati fitoterápia tartalmazza a modern orvoslás módszereit és bátran alkalmazza a természetgyógyászat többi ágának az eredményeit is.

20160825_113243.jpg

A Bükk fennsíkon.... valakinek csak fű, valakinek gyógyító növények özöne.

 

"A fitoterápeuta (életmód tanácsadó) sosem csak a tüneteket nézi, hanem az ember egészét. A test, a lélek és a tudat egészségét, annak megőrzését, fejlesztését, illetve betegség esetén, a helyreállítását tartja célnak."

Az oldalunkon gyógynövényekről, gyógymódokról, gyógyhatású (egészségvédő) termékekről teszünk közzé leírásokat és tájékoztatókat.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Önökben, vagy segítségre van szükségük, a kapcsolat oldalon található elérhetőségeken tudnak információt kérni.

Üdvözlettel

A Bio-Natur csapata

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bio-natur.blog.hu/api/trackback/id/tr4011675611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása